Vanliga frågor och svar


Praktiska frågor

Hur beställer jag självstudiematerial?

Fyll i beställningsformuläret som du hittar här


Det går också bra att skicka ett mejl till linn@forsakringsutbildning.se med ditt namn, mejladress och vad du vill köpa för material. Du får då en faktura som ska betalas inom 14 dagar.


Var finns studiematerialet?
Allt studiematerial finns på vår studieportal Moodle


Hur länge har jag tillgång till självstudiematerialet?
Du kan komma åt materialet du köpt så länge du behöver. Behåll dina inloggningsuppgifter till studieportalen. Observera att InsureSec kommer med nya kunskapskrav varje år och att du behöver beställa det nya materialet för att få aktuella kunskapskrav.


Priser

Vad kostar kurserna?

Priser för InsureSec-förberedande självstudiematerial framgår vid respektive kursbeskrivning


Vi utformar även skräddarsydda utbildningar och tjänster utifrån dina behov. Eftersom behovet och innehållet kan se väldigt olika ut har vi inga generella prisuppgifter i dagsläget. Kontakta oss så kan vi prata igenom upplägg och prisförslag.


Jag har flera kollegor som också är intresserade av självstudiematerialet, kan vi få en grupprabatt?
Om ni är fler än fem personer som gör en gemensam beställning får ni 10% rabatt.


Jag är medlem i Tydliga, får jag rabatt då?
Ja. Vi samarbetar med tydliga vilket innebär att du som medlen i Tydliga får bra rabatt på självstudiematerialet. Logga in på Tydligas Marknadsplats för mer information.


Jag har ångrat mig och undrar om ni betalar tillbaka kursavgiften?
Om du har påbörjat kursen gör vi ingen återbetalning. Om du är osäker på om du vill köpa kursen kan du få tillgång till vår demokurs. Demokursen kan du självklart pröva kostnadsfritt. På så sätt får du en bild av hur kursen är upplagd.


Utbud och innehåll

Vad ingår i kursavgiften?

Vad som ingår i kursavgiften bero på vilket upplägg du väljer. På respektive kursbeskrivning finner du information om vad som ingår i just den kurs du vill gå. Här hittar du våra InsureSec-förberedande självstudiematerial


Hur många studietimmar motsvarar era kurser?
Omfattningen på kurserna varierar stort och är individuellt. Generellt kan sägas att självstudiematerialet för InsureSecs kunskapsuppdateringar uppnår Finansinspektionens krav på femton timmars årlig fortbildning. Vi kan även utfärda intyg på begäran.


Vem har skapat kursmaterialet?
Kunskapsmaterialet är skapat och/eller granskat av vår VD och utbildare Lars Ekström. I vissa fall tar vi in konsulter för specifika avsnitt för att säkerställa materialets kvalitet.


Design och utformning är skapat av Linn Krusing.Har du några andra frågor? Tveka inte att höra av dig till oss!