Warning: Undefined array key "link_type" in /home/forsakr1/public_html/wp-content/plugins/pagelayer/main/shortcode_functions.php on line 1106

Warning: Undefined array key "link_type" in /home/forsakr1/public_html/wp-content/plugins/pagelayer/main/shortcode_functions.php on line 1106

Warning: Undefined array key "link_type" in /home/forsakr1/public_html/wp-content/plugins/pagelayer/main/shortcode_functions.php on line 1106

Warning: Undefined array key "link_type" in /home/forsakr1/public_html/wp-content/plugins/pagelayer/main/shortcode_functions.php on line 1106


Jenny Nilsson, VD för InsureSec lämnar sin position och övergår runt årsskiftet till Max Matthiessen som kommunikationsansvarig inom deras affärsområde Liv & Pension. Under rekryteringsprocessen kommer Lena Schelin vara tillförordnad VD. Även Lina Erenvidh, operativ chef på InsureSec, lämnar företaget med omedelbar verkan och tillträder som operativt ansvarig på Säkra Spar.

Jenny Nilsson lämnar VD-posten


Efter fem år som VD för InsureSec väljer nuvarande VD Jenny Nilsson att gå över till Max Matthiessen där hon blir operationellt utvecklingsansvarig.


Jenny Nilsson är högt uppskattad för sin insats att utveckla InsureSec till en stark och trovärdig aktör på den svenska försäkringsdistributionsmarknaden, säger Gunnar Hökmark som är ordförande för både SFM och InsureSec (Sak & Liv 2021). 


Johan Kedin som är chef på Max Matthiessens affärsområde Liv & Pension är oerhört glad att Jenny Nilsson valt att gå över till dem och uttrycker att det är en drömrekrytering. Jenny kommer med sin erfarenhet vara en viktig del i deras satsningar framöver (Max Matthiessen 2021).  


Vi på Försäkringsutbildning gratulerar Jenny till den nya tjänsten och tackar för hennes insatser hos InsureSec.

Jenny Nilsson

Avgående VD på InsureSec. Bildkälla: Om InsureSec


Jenny ser fram emot att börja hos en av branschens viktigaste aktörer där hon kommer vara ansvarig för att effektivisera och förenkla kommunikationen till kunderna (Max Matthiessen 2021).

LenaSchelin

Lena Schelin

Tillförordnad VD på InsureSec från december 2021 

Bildkälla: Lena Schelins Linkedin-profil


InsureSec är en kvalitetsstämpel för hela branschen. Lena ser fram emot att upprätthålla och utveckla den höga kunskapsnivån och kvaliteten som InsureSec bidrar till i branschen (Sak & Liv 2021b)

Lena Schelin går in som tillförordnad VD


Under rekryteringsprocessen går Lena Schelin in som tillförordnad VD. 


Gunnar Hökmark, ordförande för SFM och InsureSec säger att det är en trygghet för InsureSec att Lena Schelin träder in under rekryteringsprocessen. Lena har en stor kompetens och bred erfarenhet inom försäkringsbranschen (Sak & Liv 2021b). Lena är idag ledamot för Insuresec, SH pension, SH Fondförsäkring och arbetar som konsult för Cavamentor. 


Lena har tidigare varit VD för Avanza pension och Allmänna Änke- och pupillkassan i Sverige. Hon har även arbetat som kommunikationschef på PPM, Folksam och KPA Pension.


Vi på Försäkringsutbildning har fullt förtroende för Lena och önskar henne all lycka till.


Lina Erenvidh lämnar sin post som operativ chef med omedelbar verkan


Lina Erenvidh har arbetat med InsureSec som operativ chef sen starten 2012. Nu väljer Lina Erenvidh att tillträda som operativt ansvarig inom Säkra Spar med omedelbar verkan.


Eva Pantzar Waage, VD och koncenchef vid Säkra kommenterar att Lina har en ovärderlig kompetens och erfarenhet inom regelefterlevnad, transparens och kundnytta vilket kommer vara mycket värdefullt (Säkra 2021)


Parallellt med sitt arbete som operativ chef har Lina Edenvidh varit ordförande i ledningsgruppen för Företagsekonomiska institutets (FEI) försäkringsutbildning sedan 2017.


Försäkringsutbildning önskar Lina all lycka till hos Säkra Spar. Vi vill tacka för all hjälp och stöd vi har fått genom åren av Lina. Vi hoppas såklart på ett fortsatt gott samarbete.

Lina Edenvidh

Lina Erenvidh

Numera operativt ansvarig på Säkra Spar. 

Bildkälla: Om InsureSec


Det är med varm hand Lina lämnat facklan till sina kompetenta kollegor och med stor glädje hon tillträder sin nya tjänst på Säkra Spar. Det ska bli en fantastisk resa att ta del av (Lina Erenvidh 2021). 

Klicka gärna här för att läsa om vårt utbud av förberedande utbildning till deras kunskapstester. 


InsureSec och SFM finns även med bland viktiga aktörer i länksamlingen.


Tillbaka till bloggen.

Källor